torsdag 15. mai 2014

Godt man ingen ting vet på forhånd...

Det er fantastisk å vite at man ikke vet hva som venter bak neste sving. I hvert fall i sosiale medier. Datatekniske duppeditter har jeg ikke peiling på, og da kommer man ikke langt dersom det skjer noe med blogger, mailer eller domener.

Jeg var så uheldig å overse noen mailer fra Google. Og det kan jeg si med en gang, hvis man ikke er helt oppegående de dagene/ukene  mailene fra Google dukker opp, og med oppegående mener jeg egen helse, da kan man få noe rett i fleisen. For det gjorde jeg.Domenet Tins Rose hadde gått over tiden. Jepp. Og der satt jeg da og skjønte ingen ting.


Den egentlige bloggen min, Tins Rose, er nå for øyeblikket ute av drift...Bloggen, som opprinnelig het noe annet, ble omdirigert til annet domene her på Blogger, nemlig tinsrose.com, helt til den i fjor ble hacket og bloggplattform måtte byttes.


Livet kan være en strid, sies det, og er det noe som jeg virkelig har brukt "blod, svette og tårer" på i flere dager, er det å forsøke meg på å få domenet til å funke etter at det ikke lenger er mulig å kjøpe domener på Google/Blogger.

Nå har jeg imidlertid gitt opp for en stund, jeg blir sliten av sånt, og så mye tid det tar! Jeg har imidlertid tatt i bruk min andre blogg, "Markjordbæret", inntil videre, som var min opprinnelige blogg flere år tilbake. og så får jeg se hvordan det går. Jeg kan selvsagt importere det andre hit og bli på denne. Jeg får tygge litt på saken, sove på det, som det også heter. Og den som lever får se hva som skjer.


Håper noen finner meg i alle fall. Her på den kombinerte bloggen "Tins Rose og Markjordbæret".

2 kommentarer:

Marit sa...

Uff alt med sånn data greier er til å få grå hår av.
Men blomstene dine er flotte og ikke noe krøll med ser jeg,,nydelige er de,,

God kveld fra Marit.

Things and Thoughts sa...

Dearest Unn,
your new cyber space is beautiful and welcoming, your photos are eye candy and the most important, I wish you luck and fun here in blogland. I'm so happy to find you again!I added you in my blog list.Wishing you a sunny week end,
Olympia